Home
Contact
DTP-werk
Websites
Persoonlijke creaties
Film - Video - Montage
Olieverfschilderij
Online Galerij
Voor het monteren van bijv. uw vakantiefilm of (huwelijks)feest kunt u ook bij mij terecht. Vaak wordt er heel veel gefilmd en dan duurt het gewoon te lang om deze dan aan uw familie of kennissen te laten zien. Waarom laat u dan niet deze bijzondere gebeurtenis door mij inkorten van bijv. 2 uur film na een compacte, duidelijke film van 30 min? Met gebruik van teksten, foto's en/of muziek word het een leuk geheel om na te kijken dan.
Maar ook is het mogelijk om van foto's een leuke videoclip te maken, ideaal als leuk kado voor een bruiloft of iemand die een bijzondere leeftijd heeft bereikt! Uiteraard zeggen voorbeelden meer dan woorden en daarom staan er hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Prijzen:
€ 47,50* voor een videoclip tot max. 10 min.
€ 67,50* voor een montage tot max. 60 min.
€ 110,00* voor een montage tot max. 120 min.
€ 17,00* extra voor elke 30 min. boven de 120 min.

* Alle prijzen zijn excl. BTW
John & Maudy

Deze videoclip heb ik op verzoek van hun familie gemaakt toen John & Maudy gingen trouwen en werd dus ook als verrassing gedraaid op het gemeentehuis en tijdens de receptie.
Lost and Found

Als groot fan van de Australische acteur Brett Climo was ik erg trots om jaren geleden in contact te zijn gekomen met de Australische director David Blake, die toen net de film Lost and Found had gemaakt met Brett Climo in de hoofdrol.
Toen ik eenmaal die film had gezien wilde ik daar heel graag een videoclip over maken en heb toen toestemming gevraagd aan David Blake, die ik had gekregen en zie hiernaast het resultaat.
Peuteruitje naar Ballorig

Dit videoclipje heb ik gemaakt toen mijn dochtertje met haar klas van de psz naar Ballorig is geweest.

Een mooi voorbeeld hoe je van een uurtje filmen toch een compacte clip kunt laten maken.
Minyip

Begin 2009 hebben 2 vrienden van mij een rondreis door Australië gemaakt. Eén van de vele plaatsen die ze hebben bezocht is het kleine dorpje Minyip, voor alle fans van de Australische serie The Flying Doctors wel zeer bekend. Want in dat dorpje is toen de tijd deze serie voor een groot gedeelte opgenomen.
Deze videoclip gaat dus over dat bezoek en ik heb daarbij ook gebruik gemaakt van de muziek en oude beelden uit de serie waardoor het haast een documentaire is geworden.
Afscheidsclip voor Weinug Ossum

De dweilband Weinug Ossum nam op 19-11-2009 afscheid d.m.v. een afscheids-concert. Als verrassing had ik voor hen deze videoclip gemaakt met allemaal oude beelden en foto's van hun.
Suraya Brabant Kampioen 2010

Suraya is op 20 november 2010 Brabant Kampioen geworden met haar ensemble tijdens de Brabantse Kampioenschappen van de majoretten in Waalwijk.
En ik mocht hiervan een mooie compilatie maken, waarbij je ook weer wat andere technieken voorbij ziet komen.
Memories of Joyce & Mirjam's trip to Australia

Nadat ik al een videomontage heb mogen maken van hun bezoek aan Minyip tijdens hun rondreis door Australië, mocht ik daarna ook hun gehele vakantiefilm monteren.
Als mooie afsluiting daarvan heb ik deze videoclip gemaakt, met al hun hoogtepunten en herinneringen aan de fantastische vakantie die ze samen in Australië hebben beleefd.
VHS band:
Voor het overzetten van uw oude VHS videobanden naar DVD bent u hier aan het goede adres. Ook is er de mogelijkheid om uw oude opnames om te laten zetten als MPG of AVI bestanden, zodat u zelf evt. deze kunt bewerken of gewoon kunt bewaren op bijv. een externe harde schijf.

Prijzen:
€ 6,50* voor een digitaal bestand van max. 120 min
€ 8,00* voor een digitaal bestand van max. 240 min
€ 9,50* voor een DVD van max. 120 min
€ 11,00* voor een DVD van max. 240 min

Camerabandje:
Zelfs voor het overzetten van videocamerabandjes bent u hier aan het juiste adres. Dus mocht u wellicht er nog steeds niet aan toe zijn gekomen om alle uw bandjes over te zetten naar DVD of weet u gewoon niet hoe. Aarzel dan niet en neem eens contact met mij op zodat ik u hiermee kan helpen.

Prijzen:
€ 6,50* voor een digitaal bestand van max. 120 min
€ 8,00* voor een digitaal bestand van max. 240 min
€ 9,50* voor een DVD van max. 120 min
€ 11,00* voor een DVD van max. 240 min

Cassettebandje:
Heeft u wellicht nog een oud cassette bandje liggen met muziek of zelf opgenomen gesprekken e.d. die u graag op een cd wilt laten zetten of als mp3 bestand op bijv. een USB stick, dan kunt u ook daarvoor bij mij terecht.

Prijzen:
€ 6,50* voor alleen digitale bestanden
€ 9,00* voor een CD

* Alle prijzen zijn excl. BTW
Gaat u binnenkort trouwen of heeft u een andere bijzondere gebeurtenis die u graag vastgelegd wilt hebben op film? Dan is het mogelijk om mij hiervoor in te huren. U kunt dan zelfs kiezen of het wel of niet achteraf nog gemonteerd moet worden. Mocht u wel voor montage kiezen dan houdt dat in dat u eerst alvast de origineel gefilmde versie op DVD zult krijgen en evt. zelf aangeeft wat wel of niet behouden moet blijven. En dan zal ik er vervolgens een leuk geheel van maken d.m.v. het toevoegen van muziek, foto's en/of teksten.
Voor een prijsindicatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.
John & Kim

Op 27-08-2011 zijn John & Kim getrouwd en hun beide ouders hadden mij van te voren gevraagd om deze video clip te maken, wat ze dan als verrassing op hun bruiloft te zien hebben gekregen.
Tess Prinsen

De eerste 5 minuten van een videomontage die ik heb gemaakt over het 1ste levensjaar van Tess Prinsen in opdracht van haar oma. Een mooi voorbeeld van wat leuke foto's, videobeelden en mooie muziek kunnen doen.
Henk & Willy 50 jaar getrouwd

Als kado voor de gouden bruiloft van hun ouders Henk & Willy mocht ik namens de kinderen deze video clip maken.

Wederom een mooi voorbeeld hoe je van een aantal mooie leuke foto's toch een levensverhaal kunt vertellen binnen een aantal minuten.
Dia's:
Heeft u nog dia's liggen die u niet meer kunt bekijken? Laat die dan door mij digitaliseren, zodat u ze weer kunt bekijken via de computer of tv. Of u kunt ze zelfs laten afdrukken.
De dia's kunnen op een aangeleverde USB-stick of externe harde schijf worden gezet, maar het is ook mogelijk om ze op een cd te laten zetten.

Prijzen:
€ 0,25* per dia, dat is dus bijv. € 12,50* voor 50 dia's.
€ 2,00* extra als het op een cd moet worden gezet.

Foto negatieven:
Of heeft u nog negatieven liggen van een oud fotorolletje maar bent u de afdrukken kwijt geraakt? Of wilt u graag een vergroting laten maken zodat deze bijv. op een canvas kan worden afgedrukt? Ook daar kan ik u bij helpen.

Prijzen:
€ 2,50* per stuk voor een vergroting
€ 1,00* per stuk, afdrukformaat 10x15cm
€ 0,25* vanaf 10 stuks, afdrukformaat 10x15cm

* Alle prijzen zijn excl. BTW
Bruiloft van Rosa & Jan

Op 28-06-2013 zijn Jan & Rosa getrouwd en hebben ze mij gevraagd of ik van hun trouw-reportage en foto's een mooie montage wilde maken.

En hier zie je hoe het laatste stukje van de montage is geworden; een compilatie van alle hoogtepunten in een liedje.
Filmt u ook zo graag verschillende gebeurtenissen in u leven of dat van uw naasten? Denk daarbij aan uw bruiloft of het opgroeien van uw kinderen of die bijzondere vakantie. En merkt u dan ook dat bij het terugkijken van die beelden het vaak langdradig is of dat er zelfs verkeerde gefilmde stukken in zitten? Zou het dan niet geweldig zijn als uw kostbare herinneringen mooi gemonteerd zouden kunnen worden met uw favoriete muziek erbij en zelfs teksten en foto’s? Natuurlijk zou dat mooi zijn, maar vaak zijn de kosten om zoiets te laten maken het probleem. Maar nu niet meer!
Want voor € 27,50* per kwartaal kunt u een jaar lang uw filmpjes laten monteren tot 1 mooie lange film of meerdere korte filmpjes. Zolang u maar binnen de gemonteerde 120 minuten blijft.

Hoe werkt dit?
• U kunt bij ingang van het jaarabonnement op elk gewenst moment uw filmmateriaal aanleveren.
(Zie ‘aanleveren filmmateriaal’  voor meer informatie)
• Op volgorde van binnenkomst zal ik de projecten afhandelen, kan dus zijn dat u wel even een tijdje moet wachten voordat ik met u project aan de slag kan gaan.
• Zodra ik met uw project ga beginnen zal ik steeds kleine stukjes gemonteerde filmpjes via wetransfer (of bij mij thuis) met u delen ter goedkeuring. Eventuele aanpassingen/wijzingen zijn dan nog steeds mogelijk.
• Wanneer een film helemaal af is kunt u ervoor kiezen om deze op dvd of zelfs blu-ray dvd te laten branden en zal er ook een toepasselijke kaft + label worden ontworpen. Uiteraard komen hier dan nog wel extra kosten per gemaakte dvd en evt. verzendkosten bij. Maar u kunt er ook voor kiezen om enkel de film digitaal GRATIS* op te laten slaan op een USB-stick of externe HD die u zelf moet aanleveren. * evt. verzendkosten zult u wel moeten betalen.
• Ik zal na elke afgemonteerde film het aantal gemonteerde minuten vermelden en deze ook netjes bijhouden tot het einde van het jaar.
• Na elk kwartaal krijgt u een factuur toegezonden van € 27,50* ongeacht of u in dat kwartaal nu wel of niet een film heeft laten monteren.
• Bij een evt. overschreiding van de 120 minuten op het einde van het jaar, zal er voor elke 30 minuten extra € 17,00* in rekening worden gebracht bij het laatste kwartaal.
• Na het jaar bent u vrij om te kiezen voor verlenging of te wachten tot u weer opnieuw gebruik zou willen maken van dit abonnement.

Aanleveren filmmateriaal:
Voor het aanleveren van u filmmateriaal zijn er wel enkele richtlijnen.
• Graag per project alles in één keer aanleveren. Dit kan door het bij mij thuis af te geven of digitaal via wetransfer. Of als het zoveel bestanden zijn kunt u het ook aanleveren op USB stick per post.
• Bij elk aangeleverd project ook graag een duidelijk ‘draaiboek’ van hoe de film moet worden. Dus geef duidelijk aan waar welke titel moet komen, welke muziek waar gebruikt moet worden. Waar evt. welke foto’s toegevoegd moeten worden. Of welke stukjes er niet in moeten of welke er juist wel in moeten. Dit is heel belangrijk, want ik kan niet bepalen wat wel of niet belangrijk voor u is. U hoeft niet perse zelf de muziek aan te leveren, enkel naam van de artiest en titel is voldoende.

Geïnteresseerd?
Mocht u graag gebruik willen maken van dit jaarabonnement? Wacht dan niet te lang. Want ik kan maar een beperkt aantal klanten gebruik hiervan laten maken, omdat anders de wachttijden te lang kunnen gaan oplopen.
Dus neem snel contact op, voordat u te laat bent.
Vanaf elk begin van een nieuw kwartaal kunt u instappen; te weten 1 januari, 1 april, 1 juli, 1 oktober.

Mocht u nog vragen hebben dan zal ik mijn best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

*Alle bovengenoemde prijzen zijn excl. 21% BTW