Home
Contact
Huisstijl
Persoonlijke creaties
Overzetten-Filmen-Montage
Webshop d&D Creaties
Foto bewerking
Kaarten
 
John & Maudy: Deze videoclip heb ik op verzoek van hun familie gemaakt toen John & Maudy gingen trouwen en werd dus ook als verrassing gedraaid op het gemeentehuis en tijdens de receptie.
Lost and Found: Als groot fan van de Australische acteur Brett Climo was ik erg trots om jaren geleden in contact te zijn gekomen met de Australische director David Blake, die toen net de film Lost and Found had gemaakt met Brett Climo in de hoofdrol.
Toen ik eenmaal die film had gezien wilde ik daar heel graag een videoclip over maken en heb toen toestemming gevraagd aan David Blake, die ik had gekregen en zie hierboven het resultaat.
Peuteruitje naar Ballorig: Dit videoclipje heb ik gemaakt toen mijn dochtertje met haar klas van de psz naar Ballorig is geweest.
Een mooi voorbeeld hoe je van een uurtje filmen toch een compacte clip kunt laten maken.
Minyip: Begin 2009 hebben 2 vrienden van mij een rondreis door Australië gemaakt. Eén van de vele plaatsen die ze hebben bezocht is het kleine dorpje Minyip, voor alle fans van de Australische serie The Flying Doctors wel zeer bekend. Want in dat dorpje is toen de tijd deze serie voor een groot gedeelte opgenomen.
Deze videoclip gaat dus over dat bezoek en ik heb daarbij ook gebruik gemaakt van de muziek en oude beelden uit de serie waardoor het haast een documentaire is geworden.
Afscheidsclip voor Weinug Ossum: De dweilband Weinug Ossum nam op 19-11-2009 afscheid d.m.v. een afscheids-concert. Als verrassing had ik voor hen deze videoclip gemaakt met allemaal oude beelden en foto's van hun.
Suraya Brabant Kampioen 2010: Suraya is op 20 november 2010 Brabant Kampioen geworden met haar ensemble tijdens de Brabantse Kampioenschappen van de majoretten in Waalwijk.
En ik mocht hiervan een mooie compilatie maken, waarbij je ook weer wat andere technieken voorbij ziet komen.
Overzetten VHS, VHSc en/of Hi8 banden:
Ik kan u helpen bij het overzetten van uw oude VHS, VHSc of Hi8 banden naar digitale bestanden, zodat u zelf evt. deze kunt bewerken of gewoon kunt bewaren op bijv. een externe harde schijf of USB stick.
Uiteraard is het ook mogelijk om het ook allemaal op DVD te zetten, maar als u een moderne TV heeft is het daarop vaak mogelijk om via een USB stick alles te bekijken.
Mocht u ervoor kiezen om alles op een USB stick te laten overzetten, dan is het makkelijker dat ik eerst even alle bandjes overzet. Op die manier kan ik dan precies aan u doorgeven hoe groot de USB stick moet zijn die u moet aanleveren of die ik voor u moet aanschaffen.

Prijzen:
€ 7,15 voor een digitaal bestand van max. 120 min
€ 8,80 voor een digitaal bestand van max. 240 min
€ 10,45 voor een DVD van max. 120 min
€ 12,10 voor een DVD van max. 240 min


Overzetten Cassettebandje:
Heeft u wellicht nog een (oud) cassette bandje liggen met zelf opgenomen gesprekken, een uitvaart e.d. die u graag op een cd wilt laten zetten of als mp3 bestand op bijv. een USB stick, dan kunt u ook daarvoor bij mij terecht.

Prijzen:
€ 7,15 voor alleen digitale bestanden
€ 9,90 voor een CDFilmen in HD kwaliteit:
Gaat u binnenkort trouwen of heeft u een andere bijzondere gebeurtenis die u graag vastgelegd wilt hebben op film? Dan is het mogelijk om mij hiervoor in te huren. U kunt dan zelfs kiezen of het wel of niet achteraf nog gemonteerd moet worden. Mocht u wel voor montage kiezen dan houdt dat in dat u eerst alvast de origineel gefilmde versie op DVD of USB stick zult krijgen en evt. zelf aangeeft wat wel of niet behouden moet blijven. En dan zal ik er vervolgens een leuk geheel van maken d.m.v. het toevoegen van muziek, foto's en/of teksten.
Voor een prijsindicatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.Video montage:
Voor het monteren van bijv. uw vakantiefilm of (huwelijks)feest kunt u ook bij mij terecht. Vaak wordt er heel veel gefilmd en dan duurt het gewoon te lang om deze dan aan uw familie of kennissen te laten zien. Waarom laat u dan niet deze bijzondere gebeurtenis door mij inkorten van bijv. 2 uur film na een compacte, duidelijke film van 30 min? Met gebruik van teksten, foto's en/of muziek word het een leuk geheel om na te kijken.
Maar ook is het mogelijk om van foto's een leuke videoclip te laten maken, ideaal als leuk kado voor een bruiloft of iemand die een bijzondere leeftijd heeft bereikt! Uiteraard zeggen voorbeelden meer dan woorden en daarom staan er hiernaast enkele voorbeelden.

Prijzen:
€ 33,00
voor een videoclip tot max. 5 min.
€ 55,00 voor een videoclip tot max. 10 min.
€ 77,00
voor een montage tot max. 60 min.
€ 132,50 voor een montage tot max. 120 min.
€ 20,50 extra voor elke 30 min. boven de 120 min.


Jaarabonnement video montage:
Filmt u ook zo graag verschillende gebeurtenissen in u leven of dat van uw naasten? Denk daarbij aan uw bruiloft of het opgroeien van uw kinderen of die bijzondere vakantie. En merkt u dan ook dat bij het terugkijken van die beelden het vaak langdradig is of dat er zelfs verkeerde gefilmde stukken in zitten? Zou het dan niet geweldig zijn als uw kostbare herinneringen mooi gemonteerd zouden kunnen worden met uw favoriete muziek erbij en zelfs teksten en foto’s? Natuurlijk zou dat mooi zijn, maar vaak zijn de kosten om zoiets te laten maken het probleem. Maar nu niet meer!
Want voor € 33,00 per kwartaal kunt u een jaar lang uw filmpjes laten monteren tot 1 mooie lange film of meerdere korte filmpjes. Zolang u maar binnen de gemonteerde 120 minuten blijft.

Hoe werkt dit?
• U kunt bij ingang van het jaarabonnement op elk gewenst moment uw filmmateriaal aanleveren.
(Zie ‘aanleveren filmmateriaal’  voor meer informatie)
• Op volgorde van binnenkomst zal ik de projecten afhandelen, kan dus zijn dat u wel even een tijdje moet wachten voordat ik met u project aan de slag kan gaan.
• Zodra ik met uw project ga beginnen zal ik steeds kleine stukjes gemonteerde filmpjes via wetransfer (of via dropbox) met u delen ter goedkeuring. Eventuele aanpassingen/wijzingen zijn dan nog steeds mogelijk.
• Wanneer een film helemaal af is kunt u ervoor kiezen om deze op dvd of zelfs blu-ray dvd te laten branden en zal er ook een toepasselijke kaft + label worden ontworpen. Uiteraard komen hier dan nog wel extra kosten per gemaakte dvd en evt. verzendkosten bij. Maar u kunt er ook voor kiezen om enkel de film digitaal GRATIS* op te laten slaan op een USB-stick of externe HD die u zelf moet aanleveren. * evt. verzendkosten zult u wel moeten betalen.
• Ik zal na elke afgemonteerde film het aantal gemonteerde minuten vermelden en deze ook netjes bijhouden tot het einde van het abonnement.
• Na elk kwartaal krijgt u een factuur toegezonden van € 33,00 ongeacht of u in dat kwartaal nu wel of niet een film heeft laten monteren.
• Bij een evt. overschreiding van de 120 minuten op het einde van het jaar, zal er voor elke 30 minuten extra € 20,50 in rekening worden gebracht bij het laatste kwartaal.
• Na het jaar bent u vrij om te kiezen voor verlenging of te wachten tot u weer opnieuw gebruik zou willen maken van dit abonnement.

Aanleveren filmmateriaal:
Voor het aanleveren van u filmmateriaal zijn er wel enkele richtlijnen.
• Graag per project alles in één keer aanleveren. Dit kan door het bij mij thuis af te geven of digitaal via wetransfer. Of als het zoveel bestanden zijn kunt u het ook aanleveren op USB stick per post.
• Bij elk aangeleverd project ook graag een duidelijk ‘draaiboek’ van hoe de film moet worden. Dus geef duidelijk aan waar welke titel moet komen, welke muziek waar gebruikt moet worden. Waar evt. welke foto’s toegevoegd moeten worden. Of welke stukjes er niet in moeten of welke er juist wel in moeten. Dit is heel belangrijk, want ik kan niet bepalen wat wel of niet belangrijk voor u is. U hoeft niet perse zelf de muziek aan te leveren, enkel naam van de artiest en titel is voldoende.

Geïnteresseerd?
Mocht u graag gebruik willen maken van dit jaarabonnement? Wacht dan niet te lang. Want ik kan maar een beperkt aantal klanten gebruik hiervan laten maken, omdat anders de wachttijden te lang kunnen gaan oplopen.
Dus neem snel contact op, voordat u te laat bent.
Vanaf elk begin van een nieuw kwartaal kunt u instappen; te weten 1 januari, 1 april, 1 juli, 1 oktober.

Mocht u nog vragen hebben dan zal ik mijn best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

 
John & Kim: Op 27-08-2011 zijn John & Kim getrouwd en hun beide ouders hadden mij van te voren gevraagd om deze video clip te maken, wat ze dan als verrassing op hun bruiloft te zien hebben gekregen.
Tess Prinsen: De eerste 5 minuten van een videomontage die ik heb gemaakt over het 1ste levensjaar van Tess Prinsen in opdracht van haar oma. Een mooi voorbeeld van wat leuke foto's, videobeelden en mooie muziek kunnen doen.
Henk & Willy 50 jaar getrouwd: Als kado voor de gouden bruiloft van hun ouders Henk & Willy mocht ik namens de kinderen deze video clip maken.
Wederom een mooi voorbeeld hoe je van een aantal mooie leuke foto's toch een levensverhaal kunt vertellen binnen een aantal minuten.
Bruiloft van Rosa & Jan: Op 28-06-2013 zijn Jan & Rosa getrouwd en hebben ze mij gevraagd of ik van hun trouw-reportage en foto's een mooie montage wilde maken.
En hier zie je hoe het laatste stukje van de montage is geworden; een compilatie van alle hoogtepunten in een liedje.
 
Of u nu op zoek bent naar iemand die uw oude videobanden kan overzetten naar een digitaal bestand, of naar iemand die kan komen filmen op uw speciale gelegenheid, of uw eigen filmpjes kan monteren tot een mooi geheel... Zoek dan vooral niet verder! Want voor dit alles kunt u zeker bij mij terecht.