Home
Contact
Huisstijl
Persoonlijke creaties
Overzetten-Filmen-Montage
Webshop d&D Creaties
Foto bewerking
Kaarten
Olieverfschilderij
Magneetfoto's:
Je kunt ook bij mij terecht voor het laten maken van persoonlijke magneetfoto's in diverse formaten met de mogelijkheid van het toevoegen van een tekst of een leuke afbeelding (zie foto's hiernaast). Deze magneetfoto's zijn erg leuk als versiering op je koelkast/diepvries, of als presentje in een traktatie of gewoon erg leuk om cadeau te doen. Kortom mogelijkheden ten over.

Prijzen:
De persoonlijke magneetfoto's kunt u in 4 formaten bestellen. Mocht u graag een combinatie van verschillende formaten bestellen is dat uiteraard ook mogelijk, vraag dan gewoon even wat de totaal kosten zullen worden.

Setje van 6 magneetjes (formaat 4,5x4,5cm):
- 1 setje (6 magneetjes)   € 4,40 
- 2 setjes (12 magneetjes) € 7,70 
- 4 setjes (24 magneetjes) € 14,30 

Setje van 2 magneetfoto's (formaat 10x7cm):
- 1 setje (2 magneetjes)   € 4,40 
- 2 setjes (4 magneetjes) € 7,70
- 4 setjes (8 magneetjes) € 14,30 


Magneetfoto (formaat 10x14cm):
- 1 magneetfoto   € 4,40 
- 2 magneetfoto's  € 7,70 
- 4 magneetfoto's  € 14,30 


Magneetfoto (formaat 20x14cm):
- 1 magneetfoto   € 7,70 
- 2 magneetfoto's € 14,30 


Persoonlijke A4 verjaardagskalender:
Hoe leuk/mooi is het als je een verjaardagskalender in strak design kunt voorzien van je eigen foto's en zelfs al de namen van de verjaardagen door mij kunt laten invullen? Elke maand kan voorzien worden van één liggende foto of 2 staande foto's. Zie het voorbeeld hiernaast.

En de achtergrondkleur kan aangepast worden zodat de kalender mooi bij je interieur past. Plus wordt de kalender geplastificeerd zodat de kalender lang mooi zal blijven, steviger wordt en de kleuren mooier doet uitkomen.

Om de kalender te kunnen ophangen zal hij ook worden voorzien van een gaatje precies in het midden. Een erg handige en mooie persoonlijke verjaardagskalender wat ook leuk kan zijn om kado te doen!


Prijs persoonlijke A4 verjaardagskalender:
Prijs per stuk € 11,00


Happy BirdDay doosje:
Om iemand te feliciteren met zijn of haar verjaardag kunt u natuurlijk kiezen voor de standaard verjaardagskaart. Maar hoe leuk is het om eens wat anders te geven, een soort klein kadootje met daarin zelfs nog een uniek gehaakte sleutelhanger! Daarom kunt u vanaf heden dus bij mij een Happy BirdDay doosje bestellen.
Er zijn 2 designs van de Happy BirdDay doosjes; een vogeltje of een uiltje. (zie foto's hiernaast)
In het uitschuifbaar doosje zit dus naast de sleutelhanger ook nog een klein kaartje waarop u een boodschap kunt schrijven en evt. ook nog briefgeld in het daarvoor bestemd vakje kunt stoppen.

Op de webshop zal ik proberen een kleine voorraad van verschillende kleuren vogeltjes of uiltjes te koop te zetten. Mocht u kleur er niet bij zitten, vraag gewoon even vrijblijvend of het mogelijk is dat ik die voor u maak. Ook bij een grotere afname, neem even contact met mij op voor de mogelijkheden.


Prijs Happy BirdDay doosje:
Prijs per stuk € 3,85


Geschenkdoosje met hartjessluiting:
Deze doosjes heb ik ontworpen in 3 verschillende designs en wordt dus gesloten d.m.v. een hartjessluiting. Aan 1 zijde is er ruimte voorzien om een boodschap op te schrijven. Hiernaast ziet u voorbeelden van de ontwerpen en ook het resultaat met daarbij verschillende gehaakte 3D sleutelhangerhartjes. Je kunt dus enkel het doosje bij mij afnemen (of bestellen indien de voorraad op is) of ook met een leuk gehaakte sleutelhanger. Het formaat van het doosje is 7x7cm.
Deze doosjes zijn ook op de webshop te vinden (incl. sleutelhangers), daar zie je ook welke doosjes met hartjes er nog te koop zijn. Wil je liever het hartje in een andere kleur, neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden. Ook bij een grotere afname, graag even contact met mij opnemen.

Prijs Hartendoosje:
Prijs per stuk € 2,20
Prijs incl. sleutelhanger € 2,75

Sinterklaas geschenkendoosje:
Het ideale schoenkadootje voor tijdens de feestdagen! Dit leuke doosje heeft een formaat van 7x7 cm en is verkrijgbaar in 4 verschillende designs.  Op elk doosje is er ruimte voor een kleine persoonlijke boodschap en bij 3 designs staan op het doosje zelfs 2 songteksten van een sinterklaasliedje zodat u weer moeiteloos kunt meezingen. En in het doosje zit een lief en uniek zwarte pietje verstopt.

Op de webshop zal ik proberen een kleine voorraad van verschillende zwarte pietjes te koop te zetten. Mocht u kleur er niet bij zitten, vraag gewoon even vrijblijvend of het mogelijk is dat ik die voor u maak. Ook bij een grotere afname, neem even contact met mij op voor de mogelijkheden.


Prijs Sinterklaas geschenkendoosje:
Prijs per stuk € 3,85
Op deze pagina vind je persoonlijke creaties, daarmee bedoel ik creaties die ikzelf heb ontworpen. Sommige van deze creaties zullen ook in de webshop geplaatst worden, zoals de geschenkendoosjes met bijv. leuke gehaakte sleutelhangers.