Home
Contact
DTP-werk
Websites
Persoonlijke creaties
Film - Video - Montage
Olieverfschilderij
Online Galerij
De letters DTP staat voor Desk Top Publisher, oftewel digitale opmaak. Onder DTP werk versta ik dus alles wat je digitaal kunt opmaken cq ontwerpen. Uiteraard zijn de mogelijkheden hiervan erg breed en ik kan ze ook onmogelijk allemaal opsommen. Mocht je dus iets willen laten maken wat niet in de onderstaande lijst van mogelijkheden staat, neem dan gewoon even contact op. Ook voor het opvragen van een offerte of tarievenlijst, kunt u altijd even contact opnemen.
Het ontwerpen van een logo:
Als u op zoek bent naar een nieuw (bedrijfs)logo en al wel globaal een idee hebt, maar niet weet hoe dit te realiseren, dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken. Ook als u nog niet goed weet wat u wilt, kan u ik verder helpen. Dit gehele proces zal telkens in goed overleg verlopen, om er zo voor te zorgen dat u straks dat logo heeft wat u wilt hebben. Hieronder enkele voorbeelden van (bedrijfs)logo's die ik heb mogen maken (klik op het logo voor een vergroting):

Het maken van visitekaartjes:
Visitekaartjes bestaan er in diverse formaten en diverse mogelijkheden. Wel of geen kleur gebruik, op wit of gekleurd papier afgedrukt. En zelfs geplastificeerde visitekaartjes bestaat tot de mogelijkheden. Als u dus wilt weten wat de tarieven voor deze diverse mogelijkheden zijn, neem dan gewoon vrijblijvend contact op. Hieronder enkele voorbeelden van visitekaartjes die ik heb mogen maken (klik op het visitekaartje voor een vergroting):


Het ontwerpen cq maken van (uitnodigings)kaarten:
Heeft u binnenkort een speciaal feest, zoals bijv. een trouwfeest, 25-jarig huwelijksfeest, sarah of abraham feest en wilt u daar mooie uitnodigingskaarten voor de deur uitsturen. Dan bent u ook hier aan het goede adres.
Maar ook het laten maken van bijzondere kerstkaarten bestaat tot de mogelijkheden. Hier een paar voorbeelden zoals ik de afgelopen jaren mijn kerstkaarten heb verstuurd (klik op de foto voor een vergroting):


Het ontwerpen cq maken van posters/affiches:

Heeft u hulp nodig bij het laten ontwerpen van een poster of affiche, ook dat is iets waar ik u bij kan helpen. Het is dus mogelijk om alleen het te laten ontwerpen en daar dan een digitaal bestand (pdf) van te krijgen, zodat u zelf kunt bepalen waar u het laat vermenigvuldigen. Maar uiteraard is het ook mogelijk om dus een x aantal af te nemen. Informeer gewoon vrijblijvend naar de prijzen.


Het retoucheren van oude foto's:
Heeft u oude foto's die helaas door de jaren heen hier en daar wat zijn beschadigd en daardoor niet echt meer mooi vierkant zijn voor in een fotolijstje? Dan kan ik dit weer zo goed mogelijk digitaal voor u opknappen. Zie hier een voorbeeld van zo'n foto van mijn overgrootoma, die niet alleen was verknipt en beschadigd maar ook nog eens licht met pen was bekrast in het gezicht (klik op de foto voor een vergroting):


En hier nog een mooi voorbeeld van een gekleurde foto met beschadiging en die weer netjes hersteld is (klik op de foto voor een vergroting):


Maar ook als u oude vergeelde foto's hebt, dan is het ook mogelijk om deze weer zo goed mogelijk terug in hun originele kleur te krijgen. Heeft u nog vragen hierover, neem dan gewoon geheel vrijblijvend contact op!


Foto bewerking:
Wilt u graag die ene foto nog mooier laten uitkomen of van meerdere foto's één prachtige foto collage laten maken, ook dat is iets waar ik u bij kan helpen. Omdat voorbeelden meer zeggen dan woorden, zijn hier een paar creaties die ik in het verleden heb gemaakt (klik op de foto voor een vergroting):


En deze creaties kunt u dan laten afdrukken op fotopapier, maar tegenwoordig zijn er nog meerdere mogelijkheden. Zoals bijv. het te laten afdrukken op een: poster, puzzel, canvasdoek, aluminiumposter, acrylposter, mok, muismat, t-shirt enz.
Dit kunt u uiteraard zelf regelen bij het bedrijf naar keuze, maar als u liever hierin geholpen wilt worden is dat ook mogelijk. Informeer gewoon naar de mogelijkheden en de prijzen.


Magneetfoto's:
Je kunt ook bij mij terecht voor het laten maken van persoonlijke magneetfoto's in diverse formaten met de mogelijkheid van het toevoegen van een tekst of een leuke afbeelding (zie foto's hieronder). Deze magneetfoto's zijn erg leuk als versiering op je koelkast/diepvries, of als presentje in een traktatie of gewoon erg leuk om cadeau te doen. Kortom mogelijkheden ten over.

Prijzen:
De persoonlijke magneetfoto's kunt u in 4 formaten bestellen. Mocht u graag een combinatie van verschillende formaten bestellen is dat uiteraard ook mogelijk, vraag dan gewoon even wat de totaal kosten zullen worden.

Setje van 6 magneetjes (formaat 4,5x4,5cm):
- 1 setje (6 magneetjes)   € 4,00
- 2 setjes (12 magneetjes) € 7,00
- 4 setjes (24 magneetjes) € 13,00

Setje van 2 magneetfoto's (formaat 10x7cm):
- 1 setje (2 magneetjes)   € 4,00
- 2 setjes (4 magneetjes) € 7,00
- 4 setjes (8 magneetjes) € 13,00


Magneetfoto (formaat 10x14cm):
- 1 magneetfoto   € 4,00
- 2 magneetfoto's  € 7,00
- 4 magneetfoto's  € 13,00


Magneetfoto (formaat 20x14cm):
- 1 magneetfoto   € 7,00
- 2 magneetfoto's € 13,00

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW en excl. eventuele verzendkosten.


Persoonlijke A4 verjaardagskalender:
Hoe leuk/mooi is het als je een verjaardagskalender in strak design kunt voorzien van je eigen foto's en zelfs al de namen van de verjaardagen door mij kunt laten invullen? Elke maand kan voorzien worden van één liggende foto of 2 staande foto's. Zie het voorbeeld hieronder. En de achtergrondkleur kan aangepast worden zodat de kalender mooi bij je interieur past. Plus wordt de kalender geplastificeerd zodat de kalender lang mooi zal blijven, steviger wordt en de kleuren mooier doet uitkomen. Om de kalender te kunnen ophangen zal hij ook worden voorzien van een gaatje precies in het midden. Een erg handige en mooie persoonlijke verjaardagskalender wat ook leuk kan zijn om kado te doen!


Prijs persoonlijke A4 verjaardagskalender:
Prijs per stuk € 10,00 (€ 12,10 incl. BTW)

Alle prijzen zijn excl. BTW en excl. evt. verzendkosten.

logo Fysiotherapie de Jager
logo Jansen & Co
logo MIP
Logo Surreal
Logo Tubalicious
visitekaartje Fysiotherapie de Jager
visitekaartje MIP
Kerstkaart 2007
Kerstkaart 2008
Kerstkaart 2009
Kerstkaart 2010
Kerstkaart 2011
Kerstkaart 2012
Kerstkaart 2013
Kerstkaart 2014
originele scan
geretoucheerd (in orginele kleur)
omgezet na z/w (verdwijnen de laatste penresten)
omgezet in sepia kleur
kleur origineel
kleur bewerkt
A4 foto collage met hartjes uitsnede en tekst
A4 foto collage met tekst
A4 foto collage met tekst
A4 foto met tekst
DSCF0830
DSCF0832
DSCF0834
DSCF0836
 
verjaardagskalender Fam De Backer-1
verjaardagskalender Fam De Backer-2