Home
Contact
Huisstijl
Persoonlijke creaties
Overzetten-Filmen-Montage
Webshop d&D Creaties
Foto bewerking
Kaarten
Mijn naam is Dianne De Backer-Hugens, geboren op 11-12-1974 en woonachtig in Ossendrecht, gemeente Woensdrecht. In 1996 heb ik mijn diploma publiciteitstekenen gehaald op de S.I.S.A. te Antwerpen, waarna ik ben gaan werken. Toen kwam ik pas in aanraking met grafische software programma's op de computer, zoals o.a. Adobe Photoshop en QuarkXpress. Ik merkte al gauw dat ik dat soort programma's snel onder de knie had en het ook grotendeels helemaal eigen heb gemaakt.

Ik vind het ook heerlijk om lekker creatief bezig te zijn en de ideeŽn die ik in mijn hoofd heb zitten, of die door andere mensen zijn aangereikt, dan werkelijkheid te zien worden op het beeldscherm. Vooral bij het monteren van video beelden op muziek voel ik me helemaal in mijn element. Ik vind het dan ook keer op keer een uitdaging om bewegende beelden en of foto's precies passend bij de muziek te krijgen.
Maar ook het ontwerpen/bedenken van nieuwe producten, zowel digitale-, handgemaakte- of juist een combinatie van die twee, vind ik erg leuk om te doen.


Sinds januari 2011 heb ik besloten om de grote stap te wagen en ben ik mijn eigen bedrijf gestart; Dian's Creations!

Waarom de naam Dian's Creations? Eigenlijk vrij eenvoudig, omdat ik dus vrijwel alles wat digitaal op een computer gemaakt kan worden wel kan realiseren. En een digitale opmaak is ook telkens opnieuw weer een creatie. Maar ook op het gebied van schilderkunst en handgemaakte ontwerpen worden er creaties gemaakt. Kortom een veelzijdige naam dat op meerdere vlakken bij mij van toepassing is.