Home
Contact
Huisstijl
Persoonlijke creaties
Overzetten-Filmen-Montage
Webshop d&D Creaties
Foto bewerking
Kaarten
Elk bedrijf/vereniging kan zich onderscheiden door gebruik te maken van hun eigen huisstijl. Denk daarbij aan een herkenbaar logo wat weer gebruikt kan worden om visitekaartjes, affiches en briefpapier van te laten maken. Voor dit alles kunt u bij mij terecht. Zo kunt u dus uw complete huisstijl door mij in orde laten maken.
Het ontwerpen van een logo:
Voor het laten ontwerpen van een nieuw (bedrijfs)logo is het al wel fijn als u zelf globaal een idee heeft, dit zorgt ervoor dat het proces sneller zal verlopen. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de creativiteit compleet aan mij over te laten. Heeft u vragen of wilt u de prijs weten, neem vrijblijvend even contact met mij op.

Om een indruk te geven van welke logo's ik zoal heb mogen maken, ziet u hiernaast enkele voorbeelden.Visitekaartjes:
Visitekaartjes bestaan er in diverse formaten en diverse mogelijkheden. Wel of geen kleur gebruik, enkel of dubbelzijdig bedrukt. Standaard papier of zoekt u een speciaal soort papier. En wilt u helemaal iets unieks, het is tegenwoordig ook mogelijk om visitekaartjes te laten drukken op hout, metaal, acryl, vinyl of leder. Neem vrijblijvend contact met mij op als u wilt weten wat de tarieven voor deze diverse mogelijkheden zijn.

Hiernaast enkele voorbeelden van visitekaartjes die ik zoal heb mogen maken.Flyers/Posters/Folder:

Om uw bedrijf of vereniging beter op de kaart te zetten is het handig om flyers, posters of folders te laten maken. Ik kan u helpen bij het ontwerpen van uw flyer, poster of folder. Uiteraard zijn deze allemaal ook weer in diverse formaten en in verschillende papiersoorten en diktes te verkrijgen. En bij een folder heb je keuzes uit de volgende vouwmogelijkheden; enkele vouw, zigzagvouw, wikkelvouw, trapvouw, twee-slagen-kruisvouw, kruis- en wikkelvouw, wikkel-kruisvouw, zigzag-kruisvouw, twee-slagen-luikvouw en drie-slagen-luikvouw. Kortom volop de keus. Informeer gewoon vrijblijvend naar de prijzen.

Hiernaast zie u enkele voorbeelden van flyers, posters of folders die ik heb mogen maken.Briefpapier:

Ook voor het laten ontwerpen en drukken van briefpapier kunt u bij mij terecht. Hierbij kunt u kiezen uit enkelzijdig of dubbelzijdige bedrukking en  heeft u keuze uit verschillende papierdiktes. Vraag vrijblijvend naar de prijzen.

Hiernaast kunt u weer een aantal voorbeelden zien van briefpapier dat ik heb mogen maken.