Home
Contact
Huisstijl
Persoonlijke creaties
Overzetten-Filmen-Montage
Webshop d&D Creaties
Foto bewerking
Kaarten
Het retoucheren van oude foto's:
Heeft u oude foto's die helaas door de jaren heen wat beschadigd zijn geraakt en misschien ook niet meer mooi in een fotolijstje passen? Dat is geen enkel probleem, ik kan dit weer voor uw digitaal retoucheren zodat u foto weer als nieuw is.
Of het nu om zwart/wit foto's gaat of om kleurenfoto's, alles kan hersteld worden of zo goed mogelijk. Zie hiernaast verschillende voorbeelden van foto's die ik over de jaren al heb mogen opknappen.

Maar ook als u oude vergeelde foto's hebt, dan is het ook mogelijk om deze weer zo goed mogelijk terug in hun originele kleur te krijgen. U krijgt de foto die geretoucheerd is digitaal zodat deze altijd mooi zal blijven, maar uiteraard is het ook mogelijk om een afdruk van de foto op fotopapier te krijgen. Hier zit dan wel een meerprijs aan verbonden. Heeft u nog vragen hierover, neem dan gewoon geheel vrijblijvend contact op!Foto bewerking:
Wilt u graag die ene foto nog mooier laten uitkomen of van meerdere foto's één prachtige foto collage laten maken, ook dat is iets waar ik u bij kan helpen. Of heeft u een foto die vergroot moet worden, ook daarbij kunt u bij mij terecht.
Omdat voorbeelden meer zeggen dan woorden, zijn hiernaast een paar creaties die ik in het verleden heb gemaakt.

En deze creaties kunt u dan laten afdrukken op fotopapier, maar tegenwoordig zijn er nog meerdere mogelijkheden. Zoals bijv. het te laten afdrukken op: behang, aluminium, forex, glas, hout, karton, spiegel, canvasdoek, tuincanvas, kussensloop, puzzel, mok, muismat en nog veel meer.
Dit kunt u uiteraard zelf regelen bij het bedrijf naar keuze, maar als u liever hierin geholpen wilt worden is dat ook mogelijk. Informeer gewoon naar de mogelijkheden en de prijzen.