Home
Contact
Huisstijl
Persoonlijke creaties
Overzetten-Filmen-Montage
Webshop d&D Creaties
Foto bewerking
Kaarten
Voorbeelden:
Hiernaast alle olieverfschilderijen die ik tot op heden heb gemaakt voor persoonlijk gebruik en in opdracht voor anderen.

Materiaal:
Zoals gezegd werk ik dus met olieverf op een canvasdoek. Standaard heeft het canvasdoek een dikte van 2 cm, maar ook is het mogelijk om te kiezen voor een dikkere rand van 4 cm. En naast een rechthoekig formaat is het ook mogelijk om voor een vierkant te kiezen. Vraag gewoon geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en de prijzen.

Werkwijze:
Nadat u een bestelling heeft geplaatst en daarbij heeft gezorgd voor een duidelijk voorbeeld (plaatje via internet of eigen foto) ga ik voor u aan de slag. Omdat ik niet precies kan zeggen hoelang het duurt voordat u schilderij af zal zijn, kunt u wel het creatieve proces via mijn facebook pagina volgen (https://www.facebook.com/www.dianscreations.nl/). Daar zal ik steeds stap voor stap een foto plaatsen van de status van het schilderij.

Zodra het schilderij af is heeft het ook nog een week droog tijd nodig voordat u het kunt komen afhalen of voordat het per post verstuurt kan worden. Tevens krijgt u dan een bonnetje mee waarop staat wanneer u kunt terugkomen om het schilderij met lak te laten behandelen. Dit kan namelijk pas na 6 maanden worden gedaan en zit bij de prijs inbegrepen.

Bestellen:
Een bestelling kunt u heel gemakkelijk doen door het sturen van een email aan info@dianscreations.nl of door te bellen met 06-30097889 of u komt even persoonlijk bij mij langs.

Prijzen:
De prijs van een persoonlijk olieverfschilderij wordt bepaald door de combinatie van de grootte van het schilderij, de werkuren en de materiaal kosten. Hieronder staan de prijzen van de 3 meest voorkomende maten, mocht u een prijsopgave willen hebben van een ander formaat (vierkant is ook mogelijk) dan kunt u deze vrijblijvend bij mij opvragen.

Canvasdoek met randdikte van 2 cm:
30x40 cm 68,75
40x50 cm 82,50
50x70 cm 96,25Sinds 2002 ben ik begonnen met tekenen en later ook met het maken van schilderijen. Al heel lang dacht ik als ik later tijd heb ga ik schilderen en tekenen, totdat ik ineens dacht waarom wachten. Waarom niet nu....
En daarom is het dus mogelijk om een persoonlijk olieverfschilderij bij mij te laten maken. Denk hierbij aan een portret van een geliefde, of van uw huisdier(en), uw lievelingsbloemen of wat dan ook. Mijn stijl is realistisch maar wel in 1 kleurtint en ik werk aan de hand van een duidelijk plaatje/foto. De reden waarom ik gekozen heb voor 1 kleurtint is omdat dit mij op het moment het beste ligt (wellicht dat dit in de toekomst nog veranderd) en omdat u dan zo voor de kleur kunt kiezen die het beste bij uw interieur past!