Home
Contact
DTP-werk
Websites
Persoonlijke creaties
Film - Video - Montage
Olieverfschilderij
Online Galerij
Het is mogelijk om een persoonlijke traktatie- of geschenkenverpakking bij mij te laten ontwerpen en maken. Deze verpakkingen zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld als traktatie van uw kind op school, of als bedankje mee te geven aan de gasten op uw bruiloft, zoveel jarig huwelijksfeest of aan de kraamvisite. Maar ook erg geschikt als vervanging van een verjaardagskaart waarin u zelfs een leuk klein kadootje kunt stoppen of gewoon een envelop met inhoud.
Kortom voor elke gelegenheid is zo'n persoonlijke traktatie of geschenken verpakking ideaal en bovendien origineel! Op dit moment heb je keuze uit verschillende soorten verpakking, namelijk:

- een geschenken doosje
- een mini-boekje
- een geschenken zakje
- een hartendoosje (doosje wordt gesloten dmv een hartjessluiting)
- een sterrendoosje (doosje wordt gesloten dmv een sterretje)
- een schuifdoosje
- een lente-doosje

Voor voorbeelden van de verschillende verpakkingen klik hier!

Materiaal:
Het materiaal van de verpakking bestaat uit stevig wit papier van 170/200 grams. Bij het mini-doosje bestaat de kaft uit stevig wit papier van 250 gram, de binnenkant wordt gemaakt van minder zwaar papier.

Inhoud:
De inhoud van de 5 verpakkingen, waar je dus iets in kunt stoppen, zijn als volgt (lengte x breedte x hoogte):
- een geschenken doosje: 7cm x 7cm x 5cm
- een mini-boekje: 7cm x 4cm x 10cm
- een geschenken zakje: 9,5cm x 4cm x 11cm
- een hartendoosje: 7cm x 7cm x 7cm
- een sterrendoosje: 7cm x 7cm x 7cm
- een lente-doosje: 7cm x 5cm x 5cm
De schuifdoosjes variλren van formaat, ligt eraan waar het voor bedoelt is. Maar denk ongeveer aan de grootte van een groot luciferdoosje.

Bestellen:
Omdat het dus gaat om een persoonlijke verpakking kunt u bij het bestellen dus globaal aangeven wat u graag op de verpakking wilt hebben staan. Alles is mogelijk. Foto's, teksten, afbeeldingen.... Het wordt allemaal persoonlijk voor u ontworpen. Zodra het ontwerp is goedgekeurd zal het worden afgewerkt.
Behalve bij de hartendoosjes en sterrendoosjes, hier kunt u enkel kiezen uit de modellen die voorradig zijn. Wel met de mogelijkheid van het toevoegen van een persoonlijke boodschap op de daarvoor bestemde plaats. Wilt u toch liever een geheel persoonlijk ontworpen hartendoosje of sterrendoosje is dat uiteraard ook mogelijk, maar daar hangt dan wel een ander prijskaartje aan dan hieronder staat vermeld.
Een bestelling kunt u heel gemakkelijk doen door het sturen van een email aan info@dianscreations.nl of door te bellen met 06-30097889 of u komt even persoonlijk bij mij langs.

Prijzen:
De prijs van een persoonlijke verpakking ligt aan het aantal dat u wilt afnemen. Bij het evt. opsturen van een persoonlijke verpakking zal de verpakking helemaal worden uitgesneden en voorzien van dubbelzijdige plakband op de plakstrookjes, maar nog niet in elkaar gezet zodat het makkelijker is om deze per post te verzenden.

Prijzen geschenkendoosje:
Prijs per stuk € 2,00 (€ 2,42 incl. BTW)
Prijs vanaf 20 stuks € 1,00 per stuk
(€ 1,21 incl. BTW)

Prijzen mini-boekje:
Prijs per stuk € 2,25 (€ 2,72 incl. BTW)
Prijs vanaf 20 stuks € 1,50 per stuk
(€ 1,82 incl. BTW)

Prijzen geschenken zakje:
Prijs per stuk € 2,00 (€ 2,42 incl. BTW)
Prijs vanaf 20 stuks € 1,00 per stuk
(€ 1,21 incl. BTW)

Prijzen hartendoosje:
Prijs per stuk € 1,65 (€ 2,00 incl. BTW)
Prijs vanaf 20 stuks € 1,00 per stuk (€ 1,21 incl. BTW)

Prijzen sterrendoosje:
Prijs per stuk € 1,65 (€ 2,00 incl. BTW)
Prijs vanaf 20 stuks € 1,00 per stuk (€ 1,21 incl. BTW)

Prijzen schuifdoosje:
Prijs per stuk € 2,00 (€ 2,42 incl. BTW)
Prijs vanaf 20 stuks € 1,00 per stuk
(€ 1,21 incl. BTW)

Prijzen Lente-doosje:
Prijs per stuk € 2,00 (€ 2,42 incl. BTW)
Prijs vanaf 20 stuks € 1,00 per stuk
(€ 1,21 incl. BTW)


Alle prijzen zijn excl. BTW en excl. evt. verzendkosten.

Naast het laten maken van een persoonlijke verpakking is het nu ook mogelijk om 1 van onderstaande kleine kadootjes mee te bestellen. Vaak is er maar een klein aantal aanwezig, dus OP=OP. Wel tracht ik steeds weer de voorraad aan te vullen met leuke andere kleine kadootjes.
Metalen hartjes:
Vier verschillende leuke metalen hartjes. Ongeveer 6x6,5cm, heel erg leuk om dus als extra te doen in een hartendoosje.

Prijs p.s. € 0,50
(€ 0,61 incl. BTW)
Heeft u een verjaardag van uw (klein)kind, of een doopfeest, of een huwelijk, of een ander feestelijke gelegenheid? Laat dan voor die gelegenheid een persoonlijke A4 ballon op standaard maken. Je kunt de ballon aan beide zijde laten bedrukken met een foto en tekst. En de ballon is verkrijgbaar in 3 vormen; een stervorm, een hartvorm of ronde vorm.
Ik heb maar een beperkte voorraad, kan dus zijn als je een bepaalde vorm wilt hebben dat die besteld moet worden en je dus rekening moet houden met een week extra levertijd.

Prijzen persoonlijke ballon:
Prijs per stuk € 8,50 (€ 10,29 incl. BTW)

Alle prijzen zijn excl. BTW en excl. evt. verzendkosten.