Home
Contact
DTP-werk
Websites
Traktaties & geschenken
Film - Video - Montage
Olieverfschilderij
Online Galerij
Sinds 2002 ben ik begonnen met tekenen en later ook met het maken van schilderijen. Al heel lang dacht ik als ik later tijd heb ga ik schilderen en tekenen, totdat ik ineens dacht waarom wachten. Waarom niet nu....
Toch heb ik na de geboorte van mijn dochter in 2007 even een pauze moeten inlassen, maar nu kan ik eindelijk weer verder mijn passie uitoefenen. En daarom is het dus vanaf heden mogelijk om een persoonlijk olieverfschilderij bij mij te laten maken. Denk hierbij aan een portret van een geliefde, of van uw huisdier(en), uw lievelingsbloemen of wat dan ook. Mijn stijl is realistisch maar wel in 1 kleurtint en ik werk aan de hand van een duidelijk plaatje/foto. De reden waarom ik gekozen heb voor 1 kleurtint is omdat dit mij op het moment beter ligt (wellicht dat dit in de toekomst nog veranderd) en omdat u dan zo voor de kleur kunt kiezen die het beste bij uw interieur past!

Voorbeelden:
Omdat een voorbeeld meer zegt dan woorden, kunt u bij de "Online Galerij" al mijn zelfgemaakte tekeningen en schilderijen bewonderen. Alles is netjes onderverdeeld in albums. Tekeningen maak ik voorlopig nog niet in opdracht, maar zo af en toe vind ik het wel leuk om iets te maken en deze kunt u dan evt. kopen. Zie de 'Galerij' op de "Online Galerij" pagina voor tekeningen en schilderijen die te koop zijn voor een aardig prijsje.

Materiaal:
Zoals gezegd werk ik dus met olieverf op een canvasdoek. Standaard heeft het canvasdoek een dikte van 2 cm, maar ook is het mogelijk om te kiezen voor een dikkere rand van 4 cm. Vraag na het prijsverschil indien u daar interesse in heeft.

Werkwijze:
Nadat u een bestelling heeft geplaatst en daarbij heeft gezorgd voor een duidelijk voorbeeld (plaatje via internet of eigen foto) ga ik voor u aan de slag. Omdat ik niet precies kan zeggen hoelang het duurt voordat u schilderij af zal zijn, kunt u wel het creatieve proces via deze website volgen. Ik zal namelijk steeds stap voor stap foto's plaatsen in de "Online Galerij" bij het kopje "Huidig Project".
Zodra het schilderij af is heeft het ook nog een week droog tijd nodig voordat u het kunt komen afhalen of voordat het per post verstuurt kan worden. Tevens krijgt u dan een bonnetje mee waarop staat wanneer u kunt terugkomen om het schilderij met lak te laten behandelen. Dit kan namelijk pas na 6 maanden worden gedaan en zit bij de prijs inbegrepen.

Bestellen:
Een bestelling kunt u heel gemakkelijk doen door het sturen van een email aan info@dianscreations.nl of door te bellen met 06-30097889 of u komt even persoonlijk bij mij langs.

Prijzen:
De prijs van een persoonlijk olieverfschilderij wordt bepaald door de combinatie van de grootte van het schilderij, de werkuren en de materiaal kosten. Hieronder staan de prijzen van de 3 meest voorkomende maten, mocht u een prijsopgave willen hebben van een ander formaat (vierkant is ook mogelijk) dan kunt u deze vrijblijvend bij mij opvragen.

Canvasdoek met randdikte van 2 cm:
30x40 cm 62,50 ( 75,63  incl. BTW)
40x50 cm 75,00
( 90,75  incl. BTW)
50x70 cm 87,20
( 105,88  incl. BTW)

Alle prijzen zijn excl. BTW en excl. evt. verzendkosten.